godmorgon

hellooooo. lisa dammsuger just nu.. snart kommer min älskling och hämtar mig här. sen kommer pappa och hämatr mig hos han när han har slutat så drar vi och tränar och efter det blir det att plugga som fan, har prov imorgon och har typ inte pluggat alls mycket. inte så smart men iaf.
igår var vi hemma hos emilia drog därifrån typ halv 11? då åke vi till ralle och chila utanför han och typ 12 drog lisa och jag hem till hene och somna som 2 grisar i hennes säng ;)


hos lisa

tjaaaaaa! ska testa att blogga här eftersom det inte funkar hemma. ikväll blir det emilia och sen vet jag inte. men måste fixa mig inna lisa blir sur och tjatar hål i huvet på mig om att jag måste skynda mig -.- puss

cp

inlägget jag la in igår ville aldrig publicera sig, men det stog typ att jag köpte en mascara igår på stan, har testat den nu, skit bra! och att det inte gjorde alls ont när jag tog hål i örat ;) sen när vi kom hem käka vi ben&jerry's, mums!
lisa drog vid 7 och då drog mamma jag och adam till mormor och chilla där ett tag, sen hem igen och plugga på fysiken, måste plugga idag med.
ikväll blir det bäst med mina tjejer, sover hos lisa inatt. har studiedag imorgon ;)

med lisa

lisa och jag är hemma från stan nu. gjorde ju inte alls ont att ta hålet, gjorde mycket ondare förra gången. va inte als beredd på att hon skulle ta. köpte en mascara också.
i skolan var jag hos skolasystern, hon sa att mamma måste ringa vårdcentralen imorgon och fixa en tid as fort bara för att jag vaknar av att jag inte kan andas och skit.
nu sitter lisa och spelar sims.. hon gör henne och mig som en familj. jag ville köra lego racersmen lisa ville inte köra det längre så fick ge mig -.- har käkat ben&jerry's oxå, gott!

skola

godmorgon, drar till skolan nu, har hkk med gäddan första -.- efter skolan drar lisa och jag ner till stan och tar ett hål till i mitt öra :D

tränat och solat

duschat och gjort inpackning och grejer nu. tränade förut med pappa. gick skitbra! har fått en ny sjukgymnast också, ska träna hos henne på måndagar nu i tre veckor sen ska jag träffa min andra och sen ska jag sluta köra rehab :D nu ska jag kolla på bb, har missat skit många avsnitt så ska kolla på dom nu :)

hemma

är hemma nu. försöker fixa det där med bilden men det står ju inget om den där jävla konstnären! pappa skulle hjälpa mig, det gick inget bra sluta med att vi skrek på varan :/ aja ska träna med han om en halv timme, får se hur det går med mina halsmandlar (?) kommer fan dö. kan ju knappt andas nu ju. mamma ska ringa till vårdcentralen så att jag får operera bort dom :) måste byta om nu, puss

lunchrast

hellllllo. är hemma med emilia och lisa nu. synne va här nyss oxå men hon är och möter cecplutten ;) hade ingen bild idag heller för skolans datorer hade typ crashat eller nåt. emilia är as glad för hon slog sitt rekord, haha. aja ska dra till skolan om en timme och ha engelska och slöjd men dom tjurigaste lärarna -.-

hemma med lisa

hemma med lisa nu. har käkat på valentino, trevligt! innan va jag hos simon, synne kom dit efter ett tag oxå, simon lundkvist skulle kommit men han kom inte som vanligt -.- aja synne drog vid 6 och sen vid 7 drog jag till valentino med lisa som sagt.. nu ska vi nog sätta på en film eller nåt. saknar solsidan på söndagkvällarna btw :(

badat :D

hej på er... orkade inte blogga igår. men nu är jag vaken och har precis badat, as skönt! igår va jag först hemma hos simon och chilla lite sen drog vi ut, skit kallt, så vi drog till robert, dit kom även cec och synne. sen skulle dom dra ut men jag frös och va skit trött så mami kom oc hämtade mig :)
nu sitter jag och väntar på att simon ska dra till gymmet och komma hem därifrån så att jag kan dra till honom. kanske inte bloggar mer idag. pösshaj

mot cecilia

nu drar lisa och jag till den "andra kvinnan" (cec) <3

haaaaaj

lisa sitter och sminkar sig och det har hon gjort i typ en kvart och hon kommer inte vara klar förens om typ 10 minuter. osocial unge detdär.. ska iala fall träffa cec och synne om typ en halv timme? sen ska vi väl umgås med dom lite sen får vi se vad kvällen bjuder på ;)

träna -.-

lisafisa och jag har precis badat och klätt på oss, eller jag har ta på mig träningskläder för min sjukgymnast ringde och påminde mig om att jag skulle träna med henne idag -.- inte riktigt vad jag ville dårå men jag får väl pallra mi9g ner dit vid 5, efter det drar vi hem till mig igen och senare ska vi träffa cec och synne :)
söt mongo <3

seg..

lisa är skit seg tycker jag för tillfälet.. hon var tvungen att gå ut med lotta men aja nu kommer hon ialla fall snart. har kollat på ett avsnitt av big brother oxå, lika bra som vanligt ;)

hemma

hemma nu efter att ha bjudit barnen på glass och massor med hejdåkramar. sitter här och käkar nudlar och väntar på att lisa ska sluta. då kommer hon hit så ska vi bada :D


dagiset

hej, eller aa godmorgon. drar mig iväg mot dagiset snart, dom ska få glass av mig idag. känner mig skit snäll ;)
igår orkade jag inte blogga.. dog i sängen efter filmen. men måste fixa mig nu så att jag inte kommer försent :P

sjuk

hemma nu efter att ha haft leksaksdag och kalas idag på dagiset, men gick hem efter maten och tog feber och hade lite feber. skulle träffat lisa i eftermiddag men blir nog inte så :( nu ska jag lägga mig i soffan och käka godis och kolla på tv och bli frisk ;)

godmorgon

hej, har precis käkat lite. skulle bara säga att jag inte orkade blogga igår när jag kom hem, jag dog i sängen direkt. träffade aldrig synne igår.. låg hemma hos simon och myste istället ;) nu måste jag fixa mig så jag hinner till dagiset och mina gullungar :D

simon är här nu.

hej, kom hem för typ 2 timmar sen, har bara inte orkat blogga. simon kom hit för ett tag sen. ska dra hem till honom när min mami har kommit hem. måste snacka med henne och pappa innan jag drar, för nån jävel har ringt från skolan  och sagt att jag tillhör ett gäng som röker.. men pappa är så snäll och försvarar mig och säger att jag inte röker och bara brukar hänga med.
drar hem till simon sen och senare kanske vi skulle ut och möta cecplutt och synnebebis :) nu ska jag dra, sieg heil :D

simon bloggar

hej. hejdå :)

hemma igen

nu är jag hemma igen och fortfarande ingen simon här. idioten har vart i linköping i typ 3 timmar och bara stått där när han lika gärna kunde tagit tåget innan för nu brinner det i gräset och grjer.. men han sitter ialla fall på bussen hem till mig nu. men den tar typ 1 och en halv timme -.- jag hatar sj eller om det är östgötatrafiken!
men lägger ut bilderna på mina fina teckningar nu.
från adam



från lisa



pappersblomma från viktor



en till från adam

ut nu med lisa och lotta!

så sagt, ska gå ut och gå med lisa och lotta. sen kommer simon hem med tåget från linköping typ 20 i 6 så då möter jag han på station. juste, han och jag har varit tillsammans i 14 månader idag för er som ville veta, kom på att jag inte ahde sagt det. nu måste jag kissa, lisafisa är snart här. puss!

gullungar !

hemma nu efter en lång dag på dagiset. barnen har målat teckningar till mig, lägger ut bilder sen, och av en fick jag en blomma gjord av papper! det va mycket lugnare idag så är inte lika trött. plus att dom sa att måndagar är värst.. nu ska jag iaf laga mat, eller har redan börjat, pommesen står i ugnen och latten bredvid mig ;)

duschat

har precis duschat och rakat mina ben, skönt! skärde mig som vanligt på benet och det svider som fan just nu..
sitter och kollar på tv med familjen nu, eller aa adam sitter inne i tvn och pratar med sig själv, jag sitter vid datorn och mamma läser tidningar.. :p

träna

kom på att jag måste träffa min sjukgymnast idag. för hon kom ju inte förra veckan. aja drar ner till träningsstudion med papi och tränar och träffar henne nu iaf -.-

trött...

hej, hemma nu efter att ha vart på dagiset i 7 timmar. det va fett jobbigt! ska aldrig mer praoa på dagis. och lite kul vare när en av dom frågade och erik saade fanns på riktigt, och en som trodde han kom från en annan värld.. nu ska jag iaf dricka upp min latte och kolla på big brother. kommer somna tidigt ikväll..



mammas dator så finns inga andra bilder -.-

hellooooooo :)

kom hem från simon för ett tag sen. idag har det typ vart as chill. kollat på hocki och efter första perioden kom synne. kolla klart på hockin och sen följa synne till station. juste lhc förlora med 3-2. dom suger! aja, på station ialla fall så tappa jag min mobil så den ligger i köket och torkar för tillfället och den är avstängd så det är meningslöst att försöka ringa mig. men efter station drog simon och jag till han och myste i hans säng :) sen hem. när man kommer hem ssitter mamma och pappa och kollar på resa, så nu är det oxå fixat. 10 augusti till alanya, awesome! :D
imorgon blir det prao. lite läskigt första dag och så där men det ska nog gå bra. aja, nu ska ialla fall jag sova, så godnatt! <3
lisa och jag i lofsdalen :D

hej?

godmorgon, eller aa vakna för några timmar sen men skit samma.
ska till farmor om typ en timme och fika eller nåt sånt. sen drar jag till älsklingen och kollar på hockeyn tillsammans med han. lhc måste vinna idag :P
måste skynda mig nu så...hörs senare ;)

hemma.

kom precis hem från lkpg. måste bara säga att filmen var helt jävla underbar! träffade cec, synne och lisa där oxå ;)
men nu ska jag nog ta och sätta på en film och lägga mig i sängen och sova. har typ inte sovit nånting inatt -.- godnatt :)

bio ikväll

hej, igår blev det att dra till ante, trevligt vare :)
och imorse vakna jag bredvid älsklingen. vid 12 drog jag simon och ante till stan och käka kebab house.
ikväll blir det att kolla på bio, hur många lingon finns det i världen, och käka på kniv & gaffe,. mysigt!

idiot

hej, idag har typ vart as chill i skolan. på svenska blev det solsidan och matten datasalen och på fysiken hänga gubben och sen slutade vi halv 2.
efter skolan drog cec och jag till gusto och drack cappuccino, gott :D
sen drog lisa och jag till gymmet för jag skulle träffa min sjukgymnast men hon är självklart inte där utan i madrid -.- bra att hon säger att hon ska dit oxå?! jag är skit förbannad på henne just nu!
nu ska jag in i duschen och fixa lite sen till simon och chilla.
sover hos han inatt..
älskar dig <3

vaken !

godmorgon. nu har lisa och jag vaknat och käkat lite.
nu ska vi typ fixa oss och sen drar vi till siolan och kollar på solsidan :)
jävla snö jävel ! :(
saknar mitt blonda hår :(

sover hos lisa inatt

jag och lisa drar hem till mig nu och hämtar lite grejer för jag ska sova här inatt :D
onödigt inlägg men aja.

bullar <3


..

jag och lisa har snart bakat klart våra bullar :)
några är rosa och några görna och resten är normala.
lägger in bild sen. puss

hos lisa

hello :)
nu är lisa och jag hois henne. kom hit för typ en timme sen. då gick vi först ut med lotta.
nu har vi precis kollat klart på big brother. as bra äre! :D
ikväll ska vi iaf käka våfflor. mums !



min sötbjörn ! <3

panik!

min blogg är skit ful nu. måste fixas, och cec du lova mig att du skulle hjälpa mig. jag kan absolut inte sånt hära!

hejhej !

hej, kände lite för att skaffa en blogg så jag gjorde det, men aa, vet inte vad jag ska skriva just nu. men idag vare skolan som vanligt. eller inte riktigt för killarna har ju prao. tjejerna ska ju ha det nästa vecka. ska praoa på östergården. undra om personalen kommer ihåg mig ? :P
aja just nu står lisa och river ut hela min garderob och provar mina kläder -.-
puss iaf :)

RSS 2.0