hos synne

är hos synne nu, ska dra till lisa och mig snart och hämta våra cyklar sen dra vi upp till skogssjön och chillar eller nåt. imorgon är det valborg och då blire kuuuuuuuul! hörs kanske sen, puss!
sötnos! :)

sköööööööööööönt!

har badat klart nu :D det var as skönt. hade i silvershampoot hela tiden men det borde jag inte ha haft för nu är det typ lila eftersom att shampoot är det -.- synne kommer snart oxå så får vi se vad som händer ikväll men det blir nog inget mer bloggande ialla fall ;)

hemma med lisa

hej, kom hem för typ 2 timmar sen. lisa och jag har kollat på 27 dresses och nu ska vi bada och fixa ansiktsmasker, as gött! senare ikväll ska vi träffa synne och sen får vi se vad som händer :)

datasalen

sitter i datasalen nu, ska göra nåt jävla test men fattar inte!
edwin tycker han är bäst men nej ;)

ojdå..

hej, har inte orkat/hunnit blogg på ett tag. i onsdags var vi med skolan i linköping och var på flygvapenmuseet och sen stan, köpte kläningen, sen skulle vi kollat på teater men den var inställd så vi åkte hem istället sen började jag på bildgrejer, så jävla jobbig! igår var jag hos simon hela dagen kom hem vid 8 då gick vi ut och powerwalkade mamma och jag, gick inte så bra, vi gick in i skogen gick ett tag sen såg vi vildsvin, as läskigt, sen gick vi vidare och och sen tog vägen slut. då ringde vi papi så kom han och hämtade oss! hade går tyå 7 km inne i skogen :o
aja, nu ska jag iallafall fixa mig och ikväll har jag ingen aning om vad som händer. puss!

tjoo :)

har tränat nu, känner mig riktigt duktig faktiskt! tränade typ en timme. men struntade i att sola, gör nog det på torsdag istället. imorgon ska vi till linköping med skolan. åker efter lunch och på ska vi till nåt museum sen ska vi gå på stan och jag och lisa ska fixa skolavslutningskläningarna och sen äta kinamat med tjejerna! efter det är det nån jävla teater och kommer inte hem förräns typ 10 !!!! och på torsdag får vi bara 1 timmes sovmorgon borde inte behöva gå i skolan över huvudtaget eftersom dom tar våran fritid och det blir en heldag i skolan -.-
vad tycker ni? blir nog den som jag köper ;)

klar!

klar med min engelska läxa nu :D så jävla jobbigt! hatar engelska, har inte fixat bilden men ska börja med den efter träningen. blir bara lisa och jag som ska träna eftersom cec huve tydligen inte sammarbetar med henne. kanske solar efter det oxå :) aja nu måste jag byta om.
jag har fått tillbaka min mobil men dom har bara gjort en uppdatering som jag inte kunde göra hemma för det kunde bara dom på expert -.- det är inte säkert att den kommer funka men hoppas det nu ialla fall ;)


älsklingen min!

borde plugga..

hej. kom hem från skolan för ett tag sen. har käkat oså nu. ikväll ska jag lisa och cec träna! och sen ska ialla fall cec och jag sola, vet inte om lisa oxå kommer göra det. nu borde jag egentligen plugga men jag orkar verkligen inte, har engelska läxa tills imorgon, inlämningsuppgift så måste göra den, och sen måste jag fixa bilduppgiften -.-

hihi, min bror är jättesöt, han sa att jag var världens snällaste syster förut :D


:D

från lindex
från gina tricot
från kicks
från pieces - likadana som dom jag köpte förra helgen, annan färg bara!

från dinsko

ont i mina fötter :(

kom hem nu. bilder på det jag köpte kommer snart.
blir att dra till simon efter det, ska käka hos han ikväll.
igår va jag hos simon först och när antonio och ludvig kom dit skulle jag sätta på mig mina byxor och då gick dragkedjan sönder(har köpt ny idag). senare drog vi upp till skogsjön och va med massor av trevligt folk. sen hände lite grejer mellan mig och simon men det är bra nu. tack till alla som fanns där för mig. du är bäst lisa! det fixa sig sen ialla fall sen kom pappa och hämta mig vid 12. :)



tjaaaaa

hej, förlåt för en jävligt dålig uppdatering men så blir det när man har lov..
drar till linköping med mamma nu och köper skor :)
skriver om igår sen när jag kommer hem.
puss

har tråkigt -.-

åååååååh! sitter och väntar på att klockan ska bli typ 7 så att vi kan käka och så att jag kan dra ut!  jag har verkligen inte lust att sitter inne och vara tervlig när man lika gärna kan da ut och ha kul aja drar ut sen. antar att jag får stå ut nu... lät som dom kom nu, puss!

inte hunnit blogga ;)

hej.har som sagt inte hunnit blogg förens nu. först vakna jag av att min bror väcker mig, idiot, sen drog lisa och jag och sola och sen nu har jag legt på stuttsmattan ett tag och solat lite till fast i riktiga solen och sen duscha jag och nu måste jag börja fixa mig för om typ 2 timmar kommer det folk hit -.-
aja simon kommer hit vid 7 och då drar han jag och lisa ut. får se vart vi hamnar ;)

äntligen hemma..

tjoooohuuu... är hemma nu efter att ha varit hos mormor i en evighet, fick inte dra därifrån heller så var sur på mamma oxå. aja, imorgon vet jag inte vad som händer kanske sticker och solar med lisa om hon vill det? :) och eftersom att det är lördag då oxå så är det antagligen fest nånstans och då drar jag väl dit. nu ska jag ialla fall sova. är skit trött -.- puss och godnatt ;)

buuhuuuuuu! :(

ska till min mormor snart och det känner jag verkligen inte för... men kanske drar därifrån sen.
håller på att måla min naglar nu för typ fjärde gången på en halv timme det blir aldrig bra ju! inget´nting blir som jag vill idag! -.-

älskling!

har varit tillsammans med världens underbaraste människa i 15 månader idag oxå :)
älskar dig gubben!

vaken nu

hej, vakna för ett tag sen och kom på att jag ska till mormor ikväll, inte kul men får väl stå ut om jag inte drar därifrån efter käket... får se vad som händer innan jag drar dit med familjen. nu ska jag ialla fall ta en dusch och raka min lurviga ben och fixa mitt otroligt gula hår -.-
igår drog lisa ocdh jag ner till stan vid typ 7 och satt nere i gästis och chilla med lite folk. drog hem vid halv 11, det blir fan as kallt på kvällarna ju, men aja varmt på dagarna nu ialla fall så ska inte klaga ;)

ååååååååh!

min mobil funkar inte och alla kontakter är bort på den jag har nu så skicka nummer här eller skick sms med namn till mig , 0761899118 -.-

glaaaaaaaaaaad!

mami har fixat silverschampoo åt mig nu, hade samma förra gången jag var blond oxå och det är riktigt bra, lite dyrt bara. det kostar typ 150/200 eller nåt men mamma betalar så det gör inget ;)

bilder från femöre!

det blev inte så mycket bilder eftersom att jag glömde kameran när vi skulle ut..

hejjjjjjjj :)

hej, är hemma nu och håller på och städa mitt rum nu samtidigt som jag kollar på bb... går inte så bra.
va på abborre igår med folk, mysigt. jävla engelsman eller han va svensk men det fatta inte jag förens typ 20 minuter senare.. sen drog vi till linn lika bra där men typ samma folk.
idag vakna jag bredvid älsklingen och drog hem vid 1 och då fick jag det här av mami :)
gott! :D

hos simon

hej, är hos älsklingen nu. han lagar mat åt mig och försöker förklara för mig vad bajen betyder för honom..
orkade inte blogga igår, bussen kom till station typ 8 då drog jag ner till stan och träffade massa underbara människor.
hade skitmysigt på femöre med lisafisa. lyckades göra punka på en gummibåt! vi är så jävla duktiga asså :D
lägger in bilder när jag kommer hem. blir antagligen imorgon eftersom jag är hos simon och kommer nog att sova här inatt :)

nu drar vi!

hej, har fixat det sista nu. bussen går halv 12 från station och lisa kommer och hämtar mig här kvart över.
kommer bli så jävla gött :D
nej, nu måste jag fixa mig själv oxå, puss!

:)

har packat det sista tills imorgon nu! ska bli så jävla gött :D
kommer inte kunna uppdatera bloggen där ute för har ingen dator och inget internet.. men kommer hem tisdag typ vid halv 9 tror jag det va ;)
nu ska mamma och jag till konsum och köpa dricka och ta ut pengar till mig, puss!

hos lisa :D

hej, nu är jag hos lisa och hon är borta.. förut drog jag till simon ialla fall för han är seeeeeeeg! sen drog vi ner till stan och fixa lite saker. träffa synne där oxå, sen gick jag tillsammans med erik och billy till lisa eftersom att dom skulle till macke.
får se vad som händer nu, lisas pappa kom upp med fika nyss så det ska vi väl käka upp, mums!


puss

simon kommer snart hit och jag kommer inte till dig simon !

till älsklingen snart

hej, igår somna jag i soffan igen.. har fixat mig nu, drar till simon snart för om han ska komma hit kommer han ändå inte komma förrens typ 4 eller nåt. sen ska jag och lisa möta helga oxå och fixa en sak tills imorgon för då drar vi till femöre. kommer vara där helt ensamma mitt ute i ingen stans :O
nu ska jag packa det sista sen drar jag som sagt till simon

hemma nu

hemma nu igen, har käkat och vart ute med lisa, as skönt :)
nu blir det soffan nån film och godis!

det jag köpte

eller aa, mamma...
från gina tricot & jc
från mq
från pieces
från pieces
från fred perry + att jag fick min brors oanvända svarta converse (låga, men iaf :))

varit i lkpg

hej, kom precis hem från linköping. har varit och shoppat med hela familjen, mysigt. lägger in bilder snart, måste bara fixa mitt rum,ä det ligger saker överallt ;)
när lisa kommer kanske vi skulle dra ut och springa, måste inviga mina nya byxer :)
var hos synne igår till typ 11 då drog vi till figge som fyllde 18 igår, grattis. skulle ju sovit hos synne men det blev inte så. sov hos simon istället.

lisa bloggar

tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
sssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmoooooooooooooonnnnnn
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssssssssssssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tjaaaaaa

hej, är hos synne nu och det är lite fest häääääär. jag dricker inte med tanke på vad som hände förra veckan. va hos simon förut och träffade hans kusin. världens sööööötaste unge jag lovar! aja nu ska jag dra och ha skit kul, puss!
älskling! <3

kollat på film

har kollat på tre filmer nu. alla var skit dåliga men hade inget annat att göra. såg himlen är oskyldigt blå och några andra som jag inte kommer ihåg vad dom heter. nu kollar jag på hockiiii med pappa och adam.
imorgon får jag reda på matte provet och efter skolan kommer simon hit. skulle dragit till norrköping egentligen men blir inget med det..

hemma

hej, gick hem från skolan känner mig sjuk, mår inte bra asså. får se om jag drar på rehaben sen eller om jag skiter i det. aja, tror jag ska dra på en film nu eller nåt, puss!

sova snart tror jag

kom hem från vip-kvällen för typ 2 timar sen. har fixat mina naglar oxå. mamma ska ringa till 4you så att dom ska fixa mina naglar nångång snart. pratar med min älskling i telefon nu och imorgon blir det sista gången på rehaben, gött! aja, nu big brother :)

med lisa

jag inte orkat blogg på typ två dagar, men nu så. lisa och jag var på um förut så nu är det fixat, känns bra. efetr det tog vi en fika på stan och på vägen hem köpte vi choklad, jag rullar fram så det här är sista onyttiga dagen i mitt liv, nej men på ett tag ialla fall, måste börja träna mer och såntdär.om typ en timme ska mamma jag och adam ner till jockes vip-kväll.
bilder får i fredags orkar jag fan inte lägga ut så kolla fb istället ;)

varit ute och gått

japp, har vart ute och gått med min mami i en timme. känner mig jätte duktig. nu blir det bb :)

-.-

hej igen, har precis färgat håret, trodde det skulle bli bättre än vad det blev. aja det är mycket bättre än innan. passade verkligen inte i brunt. skiter in om det är lite halvt oranget det kommer vara borta snart eftersom pappa ska köpa silverschampoo åt mig på onsdag :) snart blir det käk, grillat, första gången i år, och senare blir det nog bb och kanske plugga eftersom vi har prov på onsdag igen -.-
innan
efter

hejhej

hade inställd slöjd idag så slutade halv 2 idag men fattade inte att vi hade det förens vid på 10 i 2. alla hade tydligen snackat om det hela dagen men jag fatta inte det så... drar om typ en kvart ner till frisören och klipper och färgar håret ;)
måste lägga in bilder sen i fredags också, så gör nog det sen. nu ska jag fortsätta att kolla på bb, puss!



ser ut sådär i håret om typ 3 timmar! :D


orkade inte blogga igår

godmorgon, eller hej, vaknade för 1 timme sen av att min jävla cp granne står med en jävla motorsåg utanför mitt fönster. igår var släckten här eftersom min lillebror fyllde 11. somnade på matbordet vid 10-11 nångång och vaknade vid 12 när morfar väckte mig och då gick jag upp och la mig.
ska till simon snart. ska bara fixa mig oså.
grattis lillen!

simon bloggar

Assyriska-Hammarby på måndag ! taggad till 1000


KÖR KÖR KÖR !!!

...

kvällen igår började skitbra men slutade på sjukhuset i linköping. allt va bra till typ 11 tror jag det var, hade inte direkt koll på tiden. ialla fall, så sprang jag ut för att jag inte kunde andas och hade panik. simon ringde mamma som kom och hämtade mig, om nån undrar så reagerar hon så som hon gjorde bara för att hon va skit rädd. i bilen på väg hem tillsammans med simon ringer hon en ambulans som kommer hem till oss och mamma och jag åker in till us. där sa dom att jag hade fått panikångest men ingen visste varför.. aja, nu mår jag ialla fall som vanligt, lite sliten bara menmen.
lägger ut bilder sen när jag har vart hos lisa och hämtat min kamera som gullet tog hand om :)
tack till alla som hjälpte mig igår och tack för en underbar kväll i början.. <3

bebis!

grattis min älskade prutt <3
byxmyndig och får cykla utan hjälm nu ;)¨¨


hos lisa

är hos lisa med emilia och albin. albin har precis hämtat mina skor hos mig, gulleplutt. håller på att fixa oss nu oså, myspys! ikväll blir det fest och grejer :D

?

vilken av kläningarna ska jag ha ikväll? ingen av bilderna är speciellt bra för min kamera är cp -.-
1
2

känner mig duktig

slagit in cec presenter nu så är det fixat, ska packa ner lite grejer som jag ska ha med mig till lisa oxå om vi ska vara där och fixa oss eller om vi ska va hos mig? aja det märker jag.
gjorde inpackning, rakade mig och smörjde in hela kroppen, skönt!
imorgon blir det som sagt fest! awwwwwwesoooome :D
bögens presenter <3

tränat

har tränat rehab, käkat och duschat nu. så nu blir det att dammsuga det jag inte ha förut och sen får jag mina pengar :D onödigt inlägg men ialla fall..
blond på måndag ! :D

städar -.-

hej, slutade 20 över 1 idag. och eftersom jag har lovat mamma och städa idag (pengar) så gör jag det. lyckades till och med få igång tvättmaskinen hehe. nu ska jag dammsuga och om en halv timme kommer pappa och hämtar mig så drar han och jag till gymmet. sen blir det väl att plugga lite om jag orkar till provet som är imorgon. och cecplutten fyller imorgon också! grattis i förskott babii, då blir det fest och grejer :D


utvecklingssamtal

hej, har utvecklingssamtal nu så måste dra till skolan om några minuter. har bar pluggat och käkat sen jag kom hem och inte orkat blogga. dra nog till älsklingen efter chillar. nu måste jag dra, puss!

det jag köpte

från monki - 120kr
från gina tricot - 199kr

skolan, vårdcentralen & lkpg

hello, as chill i skolan idag hade först hkk med utlänningar och dom fatta inget, sen idrott i 40 minuter sen va i aulan och läsa upp nån engelska skit i aulan och fika efter det. sen drog lisa jag och mami till vårdcentralen och kolla min hals. ska till nån doktor i lkpg och sen kanske jag ska operera bort den där skiten i halsen :) efter det blev det lkpg med lisafisa, lägger ut bilder sen på det jag köpte men nu ska jag plugga så puss!

pluggar

hej, har inte haft tid att blogga idag. först skolan, slapp engelskan :D, sen träna med cec, sen kom papi, rehab med honom. efter det hem, käk, dusch, film, och nu plugg. filmen va as bra, tror den hette taken. den handlar typ om en tjej som blir kidnappad och blir hora och sen ska hennes pappa rädda henne, kanske inte låter bra men det var den ialla fall.

skolan snart :(

godmorgon. ska fixa mig nu. dålig updatering igår med. aja, idag blir det ialla fall att gå till skolan snart och feter skolan träna med cec och lisa tror jag sen kommer pappa dit då blir det rehab med honom och efter det blir det att plugga lite till fredagens matte-prov


muffins !

har bakat chokladmuffins! dom ser as goda ut i ugnen, snart kommer simon hit också och då kanske vi ska dra oss ner till lagman eftersom adam spelar cup.



mums!


vaken

vakna för ett tag sen.. ialla fall, igår så åkte simon och jag till hans farmor och käka oså, sen tog vi tåget hem och sen gick vi till han. vid 9 så mötte vi antonio och sen drog vi till linn. sen kom också mange, tahir och ante. vid 11 gick simon, jag och mange och mötte oskar och viktor. dom gick tillbaka till linn och jag drog hem.. sen låg jag och kolla på bb. chill kväll måste jag säga :)

godmorgon

somnade halv 10 i soffan igår och vaknade för en och en halv timme sen i sängen. käka lamm och grejer igår, gott! sen blev det mys med familjen och sen däcka jag som  sagt i mammas knä i soffan. idag ska jag och simon tydligen dra till hans farmor och typ käka där tror jag så har precis duschat och rakat mig och grejer och nu ska jag fixa mig. lovade han att jag skulle komma till han vid 12 så det är väl bäst att jag gör det oxå ;)

hemma nu

har precis kommit hem från ica, var där med mami och adam. har kommit på att om man hänger med när hon handlar får man massa saker. aja, var på stan med henne innan oxå, köpt present till adam och cec.
när vi kom hem från ica iaf hitta inte mamma sina nycklar.. dom satt i dörren, plus att dörren var olåst.
adams present

haft prov..

hej, eftersom bloggen har vart helt fucked up så har jag inte bloggat.. idag har jag iaf haft fysik prov, gick rätt bra ändå tror jag. ska dra ner till stan med mamma om en timme och köpa present åt min bror och cec. ikväll blir det nog bara att va hemma och ta det lugnt ;)



blir blond den 11 igen ;)

RSS 2.0